Lowe Olsen

DÖR SNYGGHETSDÖDEN

Hade jag fått med mig någonting mer än ett rosa läppstift hem ifrån huvudstaden hade det varit dessa bootsen ifrån bikbok (vad hände där?!) Har sett dem på internet men trodde att de skulle vara plastiga och fula. De var förvånansvärt snygga! När jag såg cateye-glajjorna ifrån Tom Ford fick dem mitt hjärta att klappa några extra slag. Att lära sig spara pengar gör ont ibland. Väldigt ont. Men den som spar den har, och när jag har, då ska ni få veta vad för kult jag ska göra för mina pengar!

6 kommentarer
Visa alla kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.

HÄLSA
PT-Fia
senaste
CREATIVE
Sandra Hjort
52 min
HOME
Isabelle Filling
1 tim
HÄLSA
Josefine Forsberg
1 tim
CREATIVE
Flora Wiström
1 tim
HÄLSA
Foodjunkie
7 tim
HOME
Julia K
11 tim
MODE
Ellen Claesson
11 tim
LIFESTYLE
Anna-Karin
13 tim
CREATIVE
Sara Edström
15 tim
HOME
Andrea Brodin
16 tim
LIFESTYLE
Linn Herbertsson
17 tim
HOME
Daniella Dansson
18 tim
LIFESTYLE
Tess Montgomery
18 tim
HOME
Ida Carrol
18 tim
HOME
Petra Tungården
19 tim
CREATIVE
Sandra Beijer
20 tim
HÄLSA
Hanna Göransson
20 tim
MAN
Martin Hansson
20 tim
MAN
Philip Conradsson
21 tim
HOME
Sanna Fischer
22 tim
LIFESTYLE
Dasha Girine
22 tim
HÄLSA
Träningsglädje
22 tim
MAN
Kevin Triguero
23 tim
MAN
Niklas Berglind
1 dag
MODE
Hanna MW
1 dag
LIFESTYLE
Sanne Alexandra
1 dag
MODE
Caroline Sandström
1 dag
MAN
Charlie Lindström
1 dag
LIFESTYLE
Fanny Staaf
2 dag
MODE
Fanny Ekstrand
2 dag
CREATIVE
Linn Wiberg
2 dag
LIFESTYLE
Jennifer Åkerman
5 dag