DÖR SNYGGHETSDÖDEN

Hade jag fått med mig någonting mer än ett rosa läppstift hem ifrån huvudstaden hade det varit dessa bootsen ifrån bikbok (vad hände där?!) Har sett dem på internet men trodde att de skulle vara plastiga och fula. De var förvånansvärt snygga! När jag såg cateye-glajjorna ifrån Tom Ford fick dem mitt hjärta att klappa några extra slag. Att lära sig spara pengar gör ont ibland. Väldigt ont. Men den som spar den har, och när jag har, då ska ni få veta vad för kult jag ska göra för mina pengar!

6 kommentarer
 • I vilken bikbok butik fanns dom?

  Linda Eriksson 2012-05-02 22:42:13
  Svara
  • Sjukt snygga & för att vara pjux från BIKBOK

   INSPO.nu 2012-05-02 03:07:23
   Svara
   • Åååh dessa boots. To die for! =)

    Jannike 2012-04-29 12:11:53
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.