Lowe Olsen

BALKONGEN

20121001-084600.jpg
Igår tog vi tag i balkongen som stått tom sedan vi kom hit. Köpte möbler, byggde en hylla, fixade med ljus, filtar och blommor. Det är svårt att köpa just inredning eftersom vi ska flytta hem om 2 månader och kommer då att behöva göra oss av med allt. Men vi gjorde det bästa av situationen och jag älskar hur mysigt det blev. Vi har många fina sommarkvällar inför oss.

4 kommentarer
 • Vart har du köpt ljushållarna i glas som står på bordet? :)

  Sara 2012-10-10 18:30:19
  Svara
  • Hej! Jag har precis skaffat mig en tumblr och jag undrar om du inte kan visa hur du installerade ditt tema? Jag har sjukt mycket trubbel med detta som snart resulterar i ett smärre ryck... Hoppas verkligen att du har lust att hjälpa till! Vill liksom använda min tumblr till att bara lägga ut bilder, ungefär som du och sofi fahrman, men just nu får jag bara till teman med stora klumpiga bilder och även om jag går in och kollar på ville noire så fattar jag inte alls hur jag skall föra över temat till min tumblr då deras instruktioner inte stämmer överens med hur det ser ut på min dator.... i alla fall! Vore som sagt sjukt tacksam!

   Elisabeth B 2012-10-02 16:42:07 elisabethbomb.tumblr.com
   Svara
   • Kan du inte göra ett inlägg om San Fransisco? :)
    Vad gör du där? Pluggar? Jobbar? Chillar?
    Varför just SF?
    Bilder på lägenheten?
    Är det lätt att hitta en fräsch, lagom-i-pris lägenhet som inte ligger ute i nåt slumområde i Kalifornien?
    Vad ska du göra när du kommer hem?
    Osv osv osv kraaaam

    Lisa 2012-10-01 20:37:05
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.